Ще работя през ваканцията 2

„Ще работя през ваканцията 2“ е съвместно събитие на Младежки център –Габрово и Бюро по труда, чиято цел е да свърже търсещите работа младежи и фирмите в града и в областта.
Младежки център – Габрово и Бюро по труда отново се обединяват в събитие, посветено на младите хора и тяхното стъпване на пазара на труда.
Целта е да се срещнат работодатели, които предлагат работа и стажове за лятото, с младежи, които искат да осмислят своята ваканция. А защо не и лятната работа да се превърне в постоянна!
Събитието ще се състои на 19 юни, сряда, в 16.00 часа, в Ритуална зала на Община Габрово и е безплатно и за бизнеса, и за младежите.
Работодателите ще имат възможност да представят своите фирми с кратки презентации, а също така да направят свой щанд, на който да се срещнат и поговорят спокойно с младите хора, които имат интерес към работата, която предлагат.

Потвърдили до момента са фирмите: “Пластформ”, “Терахим”, “Про ЕАД”, “Хемус Турист”, Хотел „Боженци“, „Еврохим груп“, комплекс „Чукара“, Център за подкрепа за личностно развитие „Кариерно ориентиране – Габрово“, Магазин 2+2, Кауфланд, Хитачи Енерджи Севлиево, Хотел „Релакс КООП“ Вонеща вода , Хотел „Калина Палас“ Трявна, „ВСК Кентавър“ Дряново „Престиж-96 АД“ Велико Търново, Festo Production EOOD Габрово, P3 Bulgaria Габрово, „Импулс“ АД.

 

Facebook

Сайтът е разработен по проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021 г.