Екип

1Alexandar
Александър Колев
Аз съм Сашо - за тези, които ме познават отблизо - Викинга. Обичам да карам мотор и да се забавлявам. Исках да работя в Младежкия център в Габрово, защото това е точно работа за мен - пълен съм с щури и забавни идеи. Имам твърде много хобита, чак понякога забравям за някои от тях.
IMG-f68487b0da6ab12777eebfea4f20c994-V
Мариан Серафимов
Аз съм Мариан - тренирам ръгби от 6 години, играл съм за националният отбор на България като титуляр, завършил съм Математическа гимназия в град Габрово. Исках да работя в младежки център в Габрово, защото съм бил доброволец в сходни организации и смятам, че тук е моето място!
zlatka-1
Златка Калинова
За мен работата с младежи е голямо предизвикателство! Тя ме зарежда емоционално и дава смисъл на всичко, което правя. Обичам доброволчеството, защото то ни учи на толерантност, смирение и доброта.
stan
Станимир Чуков
Алоха! Вече 15 години съм в сферата на неформалното образование и работата с деца и младежи в неравностойно положение. Живял съм в 4 държави, на 2 континента и съм посетил над 50 различни страни, за да твърдя смело, че по-хубаво място от родината ни няма! Бъдещето е в ръцете на младите и вярвам, че помагайки им да се развиват днес, ние инвестираме в по-светлото бъдеще за всички ни!
kaloian
Калоян Каменов
Обичам предизвикателствата и работата с младежи - в нея има възможности и творчество. Вярвам, че за всички ни има смисъл и даваме частица от себе си за пламъчето в очите им. Любимото ми занимание е спортът, който ни учи на дисциплина, отборен дух и ни устремява в обща цел.
stasi1
Станислава Янева
Обичам семейството си, животните, поезията и нашия град Габрово! Интересите ми са в областта на социологията, психологията, педагогиката и работата с младежи. Вярвам във възможностите на младите хора и подкрепям стремежите им към здравословен начин на живот, изяви, развитие и усъвършенстване.
martina
Мартина Груева
Ще започна с един виц, който ми разказаха скоро и много ми хареса: - Мамо, какви бяхме като малки? - Оооо, толкова сладки! Идеше ми да ви изям! - А сега? - Сега… Сега се чудя защо не ви изядох по-рано… Факт е, че понякога наистина се чудя защо не изядох моите лични тийнейджър и половина вкъщи, както обаче е и факт, че най-хубавите ми моменти са именно с тях. Пътуваме, ходим на палатки, играем баскетбол, правим си филмови маратони с чипс, отправяме си разни семейни предизвикателства, караме заедно колелета, гледаме звездите… Всъщност тийнейджърите са един чуден свят!
Свържи се с нас!

Адрес

5300 Габрово, пл. Възраждане № 3

Работно време

Понеделник-Петък
08:00ч.-17:00ч.

Сайтът е разработен по проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021 г.