Караме влака на карнавал 2022

„Кот доди, гат доди“ беше темата на Карнавал 2022 в Габрово, а Младежки център Габрово, разбира се, бе част от шествието и една от 63-те карнавални картини на парада.

Картината ни – „AliExpress“ – „разказваше“ за пазаруването по интернет и дългото чакане за доставка, която в крайна сметка е кот доди, гат доди. По-голямо, по-малко, по-друг цвят или съвсем различно нещо – важното е да доди нещо, пък нататък се оправяме.

Сред персонажите в нашата картина бяха Куриерът, който приемаше и предаваше пратките, Индиана Джоунс – но не истинският, а от AliExpress, Тигърът – символът на настоящата китайска година, няколко потребители – несполучили с пратките и с малко нелеп вид /не им го казахме обаче/, нинджа, зомбита /умряла работа/, пирати, една диско фурия, един Цезар, дето „Габрово му е Рим, баце“, и още няколко души с отношение към темата, но с напълно несъответстващ вид, щот… такова дошло… Какво да ги правиш, взехме ги при нас!

Настроението беше супер, раздадохме и подаръци!

„Благодарим на Младежки център Габрово – само те не са от „Али Експрес“, похвалиха ни водещите!

Снимки от събитието, можете да разгледате тук:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.394295296044030&type=3

Facebook

Сайтът е разработен по проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021 г.