Ангелски сърца 3

Здравейте добродетели,
Благотворителният концерт, който ще се проведе на 27.05.2022 г, от 18:30 ч., на площад “Възраждане” в подкрепа на Теди, има за цел да подпомогне следоперативното лечение, което е непосилно за семейството ѝ
✅Рехабилитации
✅Неколкократно ходене до Турция за прегледи
✅Стабилизация на бял и черен дроб
✅Корсет

С огромно вълнение ви каним на най-емоционалното събитие! За трети път младежите на Габрово ще реализират благотворителен концерт “Ангелски сърца”! Приготвили сме страхотна програма с участието на много млади таланти в името на добрината и взаимопомощта! Защото няма по-важно нещо от това да бъдем там за тези, които имат нужда от нас! Каним ви в 18:30 часа на площад Възраждане, за да направим възможно сбъдването на една мечта и да зарадваме малката Теди! Преди и по време на концерта ще можете да оставите своя принос към каузата в две кутии за дарения. Те ще бъдат разположени от двете страни на сцената. Ще имате и възможността да опитате вкусните предложения на майсторите от ПГТ “Пенчо Семов”, а средствата, събрани от закупуването им, ще бъдат прибавени към дареното в подкрепа на Теди.
Мила Теди,
С теб сме и вярваме, че много скоро всичко, което те натъжава, ще е само лош спомен! Ти си силна и ще преодолееш това предизвикателство! Щастливи сме, че можем да ти помогнем, поне мъничко, за да се случи това!
С обич,
Младежите на Габрово и Младежки център Габрово
Facebook

Сайтът е разработен по проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021 г.