Каним ви на моноспектакъла “Чист” на 17 октомври

Моноспектакълът “Чист” ще се играе в Драматичен театър “Рачо Стоянов” на 17 октомври. Той е част от поредица събития в подкрепа на Терапевтичен център “Св. Илия”, които имат за цел да подкрепят лекуващите различни зависимости в терапевтичния център, да премахнат стигмата от тях и да обърнат вниманието на младите хора към последиците от употребата на различни субстанции.

Събитието се организира съвместно от Младежки център – Габрово и Фондация “Общност в помощ на зависимите”, а документалният моноспектакълът на Теодор Папазов разказва четири истории за зависимости и хората, които са се преборили с тях – сексуална зависимост, хазарт, наркотици и алкохол.

Какво представлява зависимостта? Какво я причинява? Има ли ефективно лечение за нея? През какво преминава един човек в активната фаза на зависимостта? Това са само част от въпросите, които спектакълът поставя в търсене на отговори. Зрителите ще чуят автентичните разкази на хора, преминали през огромни изпитания, за да се върнат към нормалния живот, хора, които макар да са били на дъното, са успели да се оттласнат от него, за да могат днес да кажат “Аз съм ЧИСТ!”.

Спектакълът не е подходящ за деца. Насочен е към публика на възраст над 15 години. Входът е свободен.

Датата е 17 октомври, часът 17, спектакълът започва в 19.00 часа. 

Да се присъедините към събитието във фейсбук можете през следния линк  https://www.facebook.com/events/843406897160270/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C%22surface%22%3A%22groups_highlight_units%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D

А как да бягате с кауза през октомври и да се включите в останалите активности в подкрепа на Фондация “Общност в помощ на зависимите”, можете да проследите в линка През октомври с кауза – #АзБягамСКауза | Facebook

Facebook

Сайтът е разработен по проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021 г.