Една допълнителна порция знания и забавление на Узана поляна фест, осигурено от Младежки център Габрово!

Младежки център Габрово ви е приготвил няколко силови, магични и вкусни изненади на тазгодишното издание на екофестивала Узана Поляна Фест! Заповядайте да изпробвате своята сила и умения, да научите някои фокус или да наблюдавате едно кулинарно дуо!

ФЕРМЕРСКА ПОЛЯНА, 19 и 21 юли – приключение с усет за битка и похвати от ежедневието на фермера. Ще предизвикате себе си и ще тествате своите възможности. Дали умеете да ковете или да цепите дърва? А дали знаете колко грама тежи една шепа боб? Ще може да го разберете във фермерски игри за деца на 19 юли и фермерски игри за възрастни на 21 юли.

УЧИЛИЩЕ ЗА ФОКУСИ И МАГИЯ с Дани Белев и Мат Мърдок, 19 и 20 юли – ако сте омагьосани от магичното изкуство, значи вие сте точните хора за това предизвикателство! Надникнете сред тайните на магията и научете фокус, за да шашнете приятелите си на следващото парти. Уловете магията с ловките и неповторими Дани Белев и Мат Мърдок! На 19 и 20 юли, 18:00 – 19:00 часа, в пространство СЕБЕПОЗНАНИЕ, вдясно от сцената.

КУЛИНАРНА ДЕМОНСТРАЦИЯ С БАБА ДЕШКА И ШЕФ КУСТЕВ, 20 юли, 15:00 часа – В динамична, шефска и емоционална кулинарна демонстрация ще се впуснат вечно засмяната майсторка на вкусотии баба Дешка и безкомпромисният чаровник в кухнята шеф Кустев. Двамата, рамо до рамо, с една печка, шепа билки, ограничено количество продукти и цяла тенджера със съвети и добро настроение ще демонстрират майсторско приготвяне на узански специалитет. Какъв е той? – предстои да разберем!

 

Петък, 19 юли

17:00 – 18:30 Фермерски игри на Фермерската поляна пред сцената за деца. 

Участието в игрите е безплатно но изисква предварително записване в инфо зоната.

18:00 – 19:00 Училище за фокуси и магия с Дани Белев и Мат Мърдок в пространство СЕБЕПОЗНАНИЕ, вдясно от сцената.

Училището за фокуси е безплатно.

 

Събота, 20 юли

15:00 – Кулинарна демонстрация с Баба Дешка и Шеф Кустев.

18:00 – 19:00 Училище за фокуси и магия с Дани Белев и Мат Мърдок в пространство СЕБЕПОЗНАНИЕ, вдясно от сцената.

Училището за фокуси е безплатно.

 

Неделя, 21 юли

10:00 – 12:00 часа Фермерски игри за големи, 21 юли,  пред сцената.

Участието в игрите е безплатно но изисква предварително записване в инфо зоната. Препоръчително е участниците в игрите да са на възраст над 16 години.

 

Ще бъдете там, нали?

 

Снимка: Личен архив, LadyZone.bg

 

Facebook

Сайтът е разработен по проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021 г.