Кинопремиера на сериала “Хаос”

7 юли, 19.00 часа, зала “Възраждане”

Премиерата за България на уеб сериала “Хаос”.
Продукцията е на студенти от нидерландския университет NHL Stenden и създадена по идея на габровеца Недялко Панайотов. В премиерното събитие ще бъдат прожектирани първите две серии на предаването, след което ще се проведе среща с творческия екип.
Драма-трилърът е дебютна продукция както за неговия създател, така и за голяма част от актьорите и екипа, с изключение на главното действащо лице – актьорът Георги Луканов, който е участвал в театрални продукции във Варна.
Недялко Панайотов ще разкаже тайните от кухнята на една международна продукция с колегите си Ласе Корнелиус от Германия и Мартин Стефанов.
“Хаос” разказва историята на Каос и неговите приятели – Оливия и Алекс, които трябва да се справят с последиците от трагичен инцидент, след който младо момче загива. Потопете се в една мрачна история, и проследете събитията преди и след инцидента, който променя Каос, Алекс и Оливия завинаги. Сериалът ще разгледа теми като посттравматичен стрес, скръб, употреба на алкохол и наркотици, пречупени през призмата на черен хумор
Вижте трейлър тук!

Facebook

Сайтът е разработен по проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“, финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021 г.